020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Den Haag

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Surprise! Speel het knotsgekke Crazy Walking Diner Game in Den Haag! Beleef je vrijgezellenfeest zoals het zelden vertoond is! Wist je dat je vrienden of vriendinnen zo maf konden zijn? Laat ons je  uitdagen om de meest ludieke en bizarre missies uit te voeren in de binnenstad van Den Haag!

We verzamelen op ons trefpunt in het altijd levendige centrum van Den Haag. Je inspirerende en enthousiaste spelleider staat daar al klaar. Na een wervelende introductie en speluitleg klinkt het startschot om de stad in te gaan! Bij groteren groepen worden er verschillende teams gevormd en voegen we een spannend competitie-element aan je avontuur toe! Dit wordt echt TE gek!

Jullie spelen het Crazy Walking Diner Game in drie onvoorstelbare spelrondes. Diverse onwaarschijnlijke opdrachten vuren we op jou en je vrijgezellengroep af. Stel je krankzinnige, vreemde en  ongekende opdrachten voor en je hebt een idee! Ook geven we je een camera mee op pad. Daarop leg je de uitvoering van jullie opdrachten vast. Nu kan jullie spelleider nadien de opdrachten beoordelen en een terechte Crazy-winnaar bekend maken! Als aandenken kun je de opnames meekrijgen en zo kun je nog eens lekker nagenieten.

Deze absurde spelrondes speel je met vriendengroep tussen de dinergangen van ons gevarieerde menu door. We laten je Den Haag op bijzondere manier beleven. We verdelen het diner namelijk tussen drie verschillende Haagsche restaurants. Zo passeer je alle toonaangevende plekken van Den Haag. Van Het Plein tot de Grote Markt en van het Spui tot het Binnenhof. Lekker tafelend kom je tussendoor bij van je geschifte avonturen. Wij hebben ruime keus qua hapjes en gerechten. Vlees, vis, vegetarisch, er is dus oor iedereen een schotel op maat!

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Den Haag
De tijden in het onderstaande voorbeeld zijn in overleg.  Maar zo krijg je een beeld van hoe de dag eruit ziet.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Den Haag I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Den Haag II
20.00 Spelronde C
20.45 Toetje bij Restaurant Den Haag III

In welke van jullie teams zitten de meest Crazy- types? Wie slaagt erin om midden in Den Haag een wildvreemde te laten bulderen van het lachen? Krijg jij een groepje Haagsche voorbijgangers zo gek om de polonaise te laten lopen op het Binnenhof? Je vrijgezellenfeestje wordt er een om over op te scheppen, want wie maakt dit soorten dingen nou mee?  Boek ons hilarische en verrukkelijke Crazy Walking Diner Game en beleef het allemaal in Den Haag!

Crazy Walking Diner Den Haag is inclusief:
* Enthousiaste en inspirerende spelbegeleiding
* Spelmaterialen citygame
* Heerlijk driegangen menu
* BTW