020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Den Haag

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Verras de vrijgezel met het spannendste en tegelijkertijd meest hilarische speldiner van Den Haag! Met ons Moorddiner geef je de avond een twist die zeker niet snel zal worden vergeten. Gun de vrijgezel die verrassende avond, gevuld met heerlijk eten en hilarische momenten, met ons Moorddiner in Den Haag!

Voor dit speciale samenzijn huren we een ruimte exclusief voor jullie gezelschap af. Uiteraard bevindt deze ruimte zich midden in het centrum van Den Haag in één van zijn gezellige restaurants. Laat de vrijgezel en de rest van het gezelschap nietsvermoedend plaatsnemen. Nadat jullie eerste drankjes opgenomen zijn en jullie onschuldig aan het kletsen zijn stormt de politie ineens de ruimte binnen! Wat gebeurd er nu!? Al snel blijkt dat er een brute moord is gepleegd in dit restaurant! Niet alleen het lijk bevindt zich hier nog… Maar de dader ook! Als klap op de vuurpijl weet de politie ook nog te vertellen dat de dader één van jullie is! Dat hadden jullie zeker niet verwacht!?

Tijdens dit Moordspel nemen we een aantal personen van jullie gezelschap apart, welke worden omgetoverd tot de verdachten van de moord. Tijdens dit Moorddiner kruipen zij in de huid van deze verdachten! Het is taak aan de overige leden van het gezelschap, om deze verdachten eens flink aan de tand te voelen. Wat is het motief? Wat is het moordwapen? En wie heeft het nu eigenlijk gedaan!? Kunnen jullie erachter komen?

We spelen dit hilarische moordspel tussen de gangen van een 3-gangen diner. Tijdens het diner is er voldoende ruimte voor dieetwensen – we zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is! Aan het einde van de avond zal blijken in wie een echte Peter R. de Vries of Rechercheur De Cock schuilt. Wie van jullie weet de juiste dader aan te wijzen?

Ons Moorddiner staat garant voor een verrassende avond, vol onbezonnen plezier in het hart van Den Haag!

Inclusief;
-Zaalhuur
-Enthousiaste acteur(s)
-Spelmaterialen
-3-gangen diner
-Prijsje voor het winnende team
-BTW

Het moordspel diner is ook in andere steden te boeken!