020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Diner Den Haag

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Gebaseerd op het mega populaire tv-programma, bieden wij jullie vanaf nu jullie eigen Ontmasker de Trol ervaring! Neem je vrienden in het ootje, zet je vriendinnen op het verkeerde been en sprokkel die punten bij elkaar. Want bij ons Ontmasker de Trol Diner in Den Haag is niets van het lijkt!

Voor dit avondarrangement hebben we een gezellige privéruimte afgehuurd bij een sfeervol restaurant in hartje Den Haag. Deze ruimte staat de hele avond in het teken van list, bedrog, maar vooral heel veel gezelligheid en onvergetelijke momenten voor jullie allemaal en de vrijgezel in het bijzonder! Zodra jullie eerste drankjes zijn opgenomen, zal de spelleider de avond openen. We starten met het formeren van teams en het toelichten van de rol die ieder op zich zal nemen. In elk team wordt er namelijk 1 persoon aangewezen die stiekem voor het andere team speelt! Wat dat precies inhoudt? Hij zal er alles aan doen om de te verdienen punten (oeps…) te verspillen en richting het andere team te schuiven! Natuurlijk speelt hij uiterst geheimzinnig en undercover, zodat niemand hem kan ontmaskeren, tenminste, dat is de bedoeling! Of heb jij zo’n goede mensenkennis om hem zonder moeite te onthullen? We zullen zien!

Verspreidt over de avond en tussen de gangen door, krijgen jullie verschillende opdrachten waarmee jullie punten kunnen verdienen. Voor de opdrachten is een hoop samenwerking, gezond verstand en inzicht nodig. Want de soms cryptische opdrachten kunnen jullie wel eens op het verkeerde been zetten!

We spelen dit spannende spel tussen de gangen van een 3-gangen keuzemenu. Op de avond hebben jullie keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Natuurlijk houden we rekening met zowel vlees-, vis- en vegetarische liefhebbers en is er voldoende ruimte voor dieetwensen. Aan het eind van de avond is het tijd voor de ontknoping. Welk team heeft de meeste punten verdiend? Wie is nu toch die listige Trol die iedereen beet heeft genomen? Heb jij het goed, dan ontvang je een leuk prijsje! Maar let op, want bij ons Ontmasker de Trol Diner in Den Haag kan je niemand vertrouwen!

Inclusief:
-Zaalhuur
-Enthousiaste spelleider
-Spelmaterialen
-3-gangen diner
-Prijsje voor het winnende team
-BTW


Wij organiseren ook vrijgezellenfeesten in Groningen.