020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Diner Den Haag

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Voor de echte smulpaap, de levensgenieter en de onvervalste Bourgondiër hebben we ons Walking Dinner in petto! Ons meest culinaire arrangement in Den Haag waarbij we jullie heerlijk in de watten gaan leggen. Want dit populaire Walking Dinner is ontzettend geschikt als vrijgezellenfeestje in Den Haag!

Tijdens dit culinaire arrangement worden jullie begeleidt door een goedgemutste en joviale gids die jullie op Plein zal ontvangen. Vanaf hier starten we ons Walking Dinner met een eerste wandeling. In ongeveer 45 minuten nemen we een Route Touristique richting het eerste restaurant. Onderweg laat de gids jullie graag zien dat elk straatje zijn eigen geheimen heeft en elk pleintje zijn eigen schatten herbergt. Laat je verrassen door de opvallende verhalen die de omgeving sieren en de grappige weetjes en anekdotes over de vroegere Hagenaren!

Aangekomen bij het eerste restaurant, wordt jullie een heerlijk voorgerecht geserveerd. Bij alle restaurants geven we jullie een keuze uit een aantal gerechten. Zo is er altijd wat lekkers voor de vlees-, vis- en vegetarische liefhebber. Natuurlijk houden we ook rekening met speciale dieetwensen, laat het ons alleen eventjes weten!

Nadat jullie het voorgerecht lekker op hebben gepeuzeld, is het tijd voor onze 2e toeristische route naar het 2e restaurant waar jullie gaan genieten van een lekker hoofdgerecht. Natuurlijk laten we jullie rustig dineren, bijkletsen en borrelen, alvorens we verder gaan met de laatste wandeling. Als Grand Finale zetten we jullie af bij het laatste restaurant waar er een heerlijk dessert op jullie ligt te wachten. Als dit geen kers op de taart is, weten wij het ook niet meer!

Om jullie een idee te geven van het programma geven we hierbij een voorbeeld schema. Natuurlijk is de starttijd geheel naar jullie wensen aan te passen.
17.00 Wandeling
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Wandeling
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Wandeling
20.45 Nagerecht bij Restaurant III

Inclusief;
-Professionele gids
-3-gangen diner
-Bezoek aan 3 restaurants
-Bijzondere route
-BTW